U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Gaudi

Een buurt die bruist, van een streepje natuur tot een vleugje cultuur
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba

In de omgeving

Van De Gavers tot Het Spoor
 
Geniet van alles wat de stad je te bieden heeft. Niet de grote drukte. Wél de lokale gezelligheid. Met heel wat rustpunten in de stad. Je woont immers op een boogscheut van de Leie die door de stad stroomt. Een wandeling in de natuur doe je even verderop in provinciedomein De Gavers. Al hoef je niet zo ver te gaan, het Stadspark ligt immers in je achtertuin.
 
Zin in lunch? Stap de brasserie binnen in het voormalige stationsgebouw recht tegenover je appartement. Ben je een cultuurliefhebber, dan kan je in CC Het Spoor terecht in de buurt.
 
Garages en staanplaatsen
 
Plaats genoeg om je wagen(s) te parkeren. Via de Ballingenweg hebben de bewoners van Residentie Gaudi toegang tot 4 ruime garageboxen (waarin trouwens ook plaats is voor fietsen) en 5 overdekte autostaanplaatsen. Je vindt er ook een gedeelde fietsenstalling. Er is nog extra bergruimte in het appartementsgebouw beschikbaar.
 
Koop je een gezinswoning, dan beschik je sowieso over een eigen garage: in het pand voor de buitenste gebouwen, de middelste woning heeft een losstaande garage achter de tuin.
 
Handelsruimte al verkocht
 
Goed om te weten: apotheek De Kerselaar – je buur – breidt uit in de handelsruimte onderaan Residentie Gaudi.
 

Investeren met vertrouwen
 
Eribo-projecten staan voor kwaliteit. Punt. Alles is inbegrepen. Je koopt dus een totaalplaatje zonder onaangename verrassingen of extra kosten. We begeleiden je persoonlijk van plan tot oplevering – en zelfs nadien kan je altijd bij ons terecht. Want als je je goed voelt bij Eribo, dat doe je dat straks ook in je nieuwe woning.
 
Wil je investeren in een appartement of woning als opbrengsteigendom? Ook daar helpen we je graag bij. Met dit nieuwbouwproject kan je immers een mooi rendement behalen. Meer info over slim beleggen in vastgoed vind je hier.

1.2 km naar oprit E17
300 m naar de lokale handelaars
400 m dichtstbijzijnde bushalte
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba
1.2 km naar oprit E17
300 m naar de lokale handelaars
400 m dichtstbijzijnde bushalte
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba

Downloads