U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Nieuwbouwproject

Gaudi

Luxueus wonen in hartje Harelbeke, overal dichtbij 
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba

De luxe van "alles dichtbij"

Harelbeke, stad aan de Leie in het zuiden van West-Vlaanderen, is een aantrekkelijke plek om te wonen. Ontdek wat dit veelzijdige nieuwbouwproject van Eribo op het stationsplein te bieden heeft en waarom jij straks staat te popelen om hierheen te verhuizen …
 
Wat hebben buursteden Kortrijk en Harelbeke met elkaar gemeen? Je kan er kuieren langs de Leie. Water in de stad is altijd fijn. Het bruist er van het leven. Hou je niet van drukte, dan is de sfeer in Harelbeke net wat gemoedelijker en gezelliger – precies waar jij naar op zoek bent.
 
Residentie Gaudi is dan ook je ideale uitvalsbasis in het centrum van de stad, op het pas heraangelegde stationsplein. Alles wat je nodig hebt, is er te vinden, vaak op wandelafstand. Van winkels voor al je inkopen tot gezellige terrasjes om even te verpozen. Van een streepje natuur tot een vleugje cultuur.

 

Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba

Appartementen én woningen

Ben je op zoek naar een ruim appartement? Of is een huis met tuin iets meer voor jouw gezin? Dit Eribo-project omvat 6 appartementen in de Stationsstraat en 3 woningen in de Ballingenweg – waarlangs de bewoners van Residentie Gaudi ook toegang hebben tot parkeerplaatsen en garageboxen.
 
Residentie Gaudi telt 6 woonunits met een oppervlakte van 95 tot 135 m2, telkens met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers is er een appartement met tuin, op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens twee appartementen en helemaal bovenaan vind je een penthouse over de volledige breedte van het gebouw. Met zuidgerichte terrassen aan de kant van de leefruimtes, stijlvol afgewerkt met glazen balustrades.
 
De 3 gezinswoningen achter de residentie hebben een oppervlakte van 141 m2  tot 156 m³ et telkens 3 slaapkamers. Ze beschikken alle drie over een eigen garage en mooie tuin met aparte ingang.

Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba

Alle moderne luxe en comfort

 
Eribo staat garant voor duurzame kwaliteit. De appartementen en woningen worden in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse comforteisen, met veel aandacht voor thermische en akoestische isolatie.  
 
Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraaggestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je woning of appartement. Zo heb je vanuit Residentie Gaudi een open uitzicht naar buiten: aan de voorkant op het stationsplein, aan de achterkant op het stadspark.
 
Duurzame technieken
 
De energieprijzen swingen de pan uit. Als je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, dan wil je ook weten hoe goed het gebouw is geïsoleerd en welke duurzame technieken worden geïntegreerd.
 
We denken met je mee. En zijn je zelfs een stapje voor. Met een E-peil van 20 doen de appartementen beter dan de norm. Zowel de appartementen als de woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en warmtepompen.
 
Wist je dat?
Heeft je nieuwe woning een E-peil van 20 of beter, dan krijg je vijf jaar lang korting op de onroerende voorheffing. Contacteer ons voor meer info.
 

3
Units
40 %
Verkocht
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba

Nieuwbouwproject

Gaudi

Wil jij hier graag wonen?
Of investeren?
Gaudi - ERIBO-VASTGOED bvba